Webový prehliadač, ktorý slúži je zastaraný a nie je podporovaný (niektoré funkcie nemusia fungovať správne). Prosíme aktualizujte si prehliadač. Viac informácií na
odkaze tu.
Druhá generácia sálovek Salming Viper s nízkym profilom charakterizované excelentné stabilitou. To najlepšie z našich odborných poznatkov o halových topánkach je napchané práve do tohto modelu.
Ak patríte k spokojným užívateľom modelu Race, tak určite spoznáte, že Viper sú nižšie a majú menej polstrovanie v oblasti špičky. To umožňuje lepšie vnímanie povrchu a zároveň sú topánky ľahšie, s priedušnejším zvrškom. Konštrukcia topánok sa nechala inšpirovať originálnymi bežeckými topánkami Salming, z ktorých si Viper prebrali trojvrstvový zvršok s unikátnou technológiou ExoSkeletonTM, ktorá drží chodidlo v správnej pozícii pri všetkých náročných pohyboch. Obratnosť, rýchlosť, nízky profil - Viper.
Na topánke je použitý systém TGS 62/75 °, kedy vzdialenosť od päty k brušku chodidla (62% podrážky) bola navrhnutá s ohľadom na maximálnu stabilitu a tlmenie dopadov. Táto plocha je zakončená tzv. Baletné čiarou, ktorá túto stabilizačný časť ukončuje pod uhlom 75 °. Zvyšných 38% podrážky smerom ku špičke, vďaka použitým materiálom, naopak podporuje odrazovú fázu a rýchle zmeny smeru.
Podrážka RunLite ™ je zo vstrekovaného vysoko odolného materiálu EVA, ktorý vytvára pohodlie pre nohu a zároveň umožňuje dobre vnímať povrch. Podrážka je ľahká a flexibilne reaguje na rôzne typy povrchu už pri prvom dopade.
Rýchle zastavenie pohybu chodidla do strany môže mať za následok podvrtnutie členku. Jednotka LMS + je navrhnutá s 11 ° náklonom tak, aby riziko tohto zranenia čo najviac znižovala.
Všetky naše vynikajúce technológie spája novo vyvinutý gumový mateirál XR110, ktorý je použitý na podrážke topánok.
Sklon obuvi od päty k špičke je iba 7mm, čo je u sálové obuvi nevídaný prvok, aj v tomto ohľade sa halovky od firmy Salmingu inšpirujú jej bežeckú odnoží.
Pre sezónu 2015/2016 sme ešte vylepšili prešívanie, takže Vám topánka vydrží ešte dlhšie, a vnútorné vyberateľnú vložku, na ktoré sú použité antibakteriálne a protizápachové technológie.